Frakt- og kjøpsvilkår

Personopplysninger
Melbukaviar.no (ved eier Artic Blue AS, orgnr 984 424 219MVA)) er fullt og helt ansvarlig for de opplysningene du gir oss i forbindelse med en bestilling. Dine opplysninger brukes kun til varedistribusjon og til å sende deg eventuelle nyhetsbrev. Melbukaviar vil aldri utlevere dine opplysninger til tredjepart.

Aldersgrense
Du må være fylt 18 år for å handle hos Melbukaviar.no. Er du under 18 år, kan du få en forelder eller foresatt til å foreta bestillingen for deg.

Bestilling
Din bestilling er bindende når den registreres på vår server. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis den ikke avviker fra det som er tilbudt av oss. (Vi forbeholder oss uansett retten til leveringsnekt med bakgrunn i lagersituasjon). Du har likevel lov å angre kjøpet.

Når vi mottar bestillingen din, vil denne bekreftes av en automatisk ordrebekreftelse som blir sendt til den e-postadressen du oppga ved bestilling. Dette er din kvittering for kjøpet og det er din oppgave å sjekke at f.eks. navnet ditt og adressen din er skrevet korrekt. Kontakt Melbukaviar.no umiddelbart om du oppdager feil.

Utsolgt
Ved utsolgtsituasjoner vil du få e-post om dette. Vi vil forsøke å tilby en lignende vare i stedet.

Priser
Alle priser du ser i nettbutikken er inkludert merverdiavgift. Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Betaling
Du kan betale med VISA, kredittkort, PayPal eller vedlagt faktura.

Levering
Bestillinger vil bli sendt med Postens leveringsmetode servicepakke. Normal leveringstid er 3-5 virkedager, men kan til tider variere av postgangen.

Forsinkelse og feil adresse
Melbukaviar.no står ikke ansvarlig for forsinkelser når sendingen er overlevert til Posten. Du som kunde er ansvarlig for at det opplyses om riktig adresse og at postkassen er riktig merket.

Retur- og angrerett
Hos Melbukaviar.no har du 14 virkedagers angrerett fra den dagen varen ble mottatt. Last ned angrerettskjema her. Ønsker du å returnere en vare, fyller du ut angrerettskjema og legger ved i pakken. Vår adresse står utfylt i angrerettskjemaet. Du står selv for returporto. Returer sendt som med oppkrav vil ikke bli løst ut av oss. Vi sender en bekreftelse til deg når returen din er mottatt og med informasjon om når refusjon vil skje. Umerkede returer blir ikke behandlet

Reklamasjon
Vi sjekker alltid alle produktene før de sendes ut til deg. Likevel kan et produkt være defekt som følge av feilproduksjon eller en skade i postgang. Heldigvis skjer dette svært sjeldent, men skulle uhellet være ute, har du naturligvis full rett til å reklamere. Send oss et bilde av det defekte produktet til e-postadresse post@melbukaviar.no.

Kontakt oss

Vi er ikke online akkurat nå. Men send oss en e-post så svarer vi så snart vi kan.

0

Skriv det du søker etter, og trykk Enter